Politika privatnosti

Politikom privatnosti IPS Konzalting d.o.o., Ante Starčevića 66, Sisak, štiti privatnost svojih klijenata i iskazuje brigu za njihove osobne podatke tragom Opće EU Uredbe o zaštiti osobnih podatka 2016/679/EZ (Uredba) i Zakona o provođenju Opće EU uredbe o zaštiti osobnih podataka NN 42/2018. Politikom privatnosti IPS Konzalting d.o.o. obvezuje se obrade osobnih podataka provoditi isključivo prema načelima Uredbe.

Ovom politikom privatnosti želimo na razumljiv i transparentan način sve posjetitelje i korisnike naših usluga obavijestiti o tome koje osobne podatke prikupljamo i kako ih obrađujemo.

Tvrtka IPS Konzalting d.o.o. (u daljnjem tekstu: IPS Konzalting) je uspostavilo upravljanje zaštitom osobnih podataka kroz utvrđivanje organizacijske strukture s ulogama i odgovornostima, pravila i načela obrade, mjere zaštite, procjenu učinka, izvještavanje, nadzor i kontinuirano podizanje svijesti na području zaštite osobnih podataka.

IPS Konzalting kontinuirano provodi odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite osobnih podataka, uzimajući u obzir prirodu, opseg, kontekst i svrhe obrade, kao i izloženost riziku zaštite osobnih podataka, kako bi osigurao i mogao dokazati da se obrada provodi sukladno propisima i dobrim praksama zaštite osobnih podataka.

 

Koje informacije o vama prikupljamo?

IPS Konzalting obrađuje osobne podatke svojih klijenata i korisnika, dobavljača i trećih osoba vezano isključivo za svrhu namjere sklapanja ili provedbe poslovnog odnosa i ne koristi ih u bilo koje druge svrhe.

IPS Konzalting prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke kad sudjelujete u edukacijama i radionicama, informativnim razgovorima, pošaljete nam informaciju, upit ili zahtjev ili uz Vašu izričitu privolu, ali samo u svrhu u koju su podaci dani. Informacije o korištenju internetske stranice prikupljaju se uz pomoć kolačića (eng. cookies).

 

Kako koristimo informacije o vama?

Informacije o Vama koristimo kako bismo ispunili svrhu prikupljanja podataka, odgovorili na Vaš upit ili Vas, uz Vašu privolu, obavijestili o relevantnim poslovnim informacijama ili događajima. Ako želite, možete nam ostaviti i svoje kontaktne podatke kako bismo Vas brže kontaktirali i odgovorili na Vaša pitanja.

Kako bismo prilagodili iskustvo posjeta našoj mrežnoj stranici koristimo Vaše informacije prikupljene putem naše stranice. 

IPS Konzalting neće dijeliti Vaše osobne podatke za marketinške svrhe izvan IPS Konzalting-a. 

IPS Konzalting može u pojedinim slučajevima podijeliti ili prenijeti Vaše osobne podatke ako to nalaže zakon, pravne obveze IPS Konzalting-a ili ako ste za to dali izričitu privolu.

 

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Vaše osobne podatke koje smo prikupili radi izvršenja naših usluga, čuvamo onoliko koliko je potrebno za izvršenje ugovora odnosno pružanje usluge. Nakon okončanja ugovornog odnosa, više nećemo obrađivati Vaše osobne podatke osim ukoliko je navedeno naša zakonska obveza, ukoliko je potrebno radi ostvarivanja pravnih zahtjeva ili postoji legitiman interes poduzeća za navedenim.

 

Pristup informacijama i ispravke

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

  • pravo na pristup podacima koji se odnose na vas
  • ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
  • brisanje osobnih podataka (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje podataka)
  • ograničenje obrade osobnih podataka
  • povlačenje suglasnosti za obradu podataka 

 

COOKIES (KOLAČIĆI)

Kolačići (eng. cookies) su tekstualne datoteke spremljene na Vašem računalu koje skupljaju standardne internetske informacije i informacije o ponašanju korisnika naših internetskih stranica. Ova informacija se koristi za praćenje korištenja naših internetskih stranica i izradu statističkih izvješća o aktivnostima na našim internetskim stranicama.

Možete prilagoditi svoj internetski preglednik tako da ne prihvaća kolačiće, ali u tom slučaju neke od značajki naših internetskih stranica neće raditi ispravno.

 

Druge internetske stranice

Naše internetske stranice sadrže poveznice na druge stranice. Ova Politika se primjenjuje samo na internetske stranice IPS Konzalting-a i ako posjetite druge internetske stranice, trebali biste pročitati njihova pravila zaštite privatnosti.

 

Imate pitanje vezano uz našu Politiku privatnosti ili uz Vaše osobne podatke koje imamo u arhivi?

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@ips-konzalting.hr ili poštom na adresu Ante Starčevića 66, 44 000 Sisak. Zaposlenik zadužen za GDPR će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku.